donderdag 21 maart 2013

Achter de schermen.....

Er gebeurd hier zo veel op het moment.
Toen ik zondag na de droom over mijn lief onder de douche stond, voor mij een plek waar mijn hoofd soms weer helder wordt, kreeg ik het beeld van een boks wedstrijd.
Ik bevind me in de ring en krijg steeds toch onverwachts een flinke dreun, die me tegen de grond werpt. En dan lig ik daar, langzaam te wachten tot ik me weer op kan richten.

Maar dat wachten is niet uit te houden, dus maak ik dingen, veel dingen, maar nog niet genoeg. Ik zou nog zo veel meer willen maken.

En er wordt achter de schermen aan mijn winkeltje gewerkt, en ik ben zo blij dat ik haar gevraagd heb me te helpen.

Voor nu is het nog allemaal werk achter de schermen, maar er wordt aan gewerkt!

x
Else

8 opmerkingen:

 1. ik krijg steeds een krop in mijn keel bij wat ik hier lees. Je zegt het zo treffend dat ik het even helemaal meevoel, om dan te beseffen, dat ik dat maar eventjes voel, en jij altijd. Ik ben "blij" voor je dat je je dingen kan maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had eens iets gelezen...dat bleef zo hangen toen ik volop in het verdriet zat toen mijn mama dood ging...
  "Dat het lopen is alsof op dun ijs...je stapt voorzichtig en traag, maar je kan elk moment door het ijs zakken"
  Daar denk ik dikwijls aan. En 2 jaar later zak ik nog af en toe eens door dat ijs, jaa...geregeld zelfs. Dan zit ik 's ochtends in mijn auto op weg naar mijn werk en zet ik keihard Frank Sinatra's "New York" op..een passend liedje voor mijn mama...en dan laat ik het als een golf over me vloeien.En dan snuit ik mijn neus en veeg mijn uitgelopen mascara wag...ik recht mijn rug en ga werken...
  Weg zijn ze, voor altijd...niet te bevatten.
  Je man hield zo van sneeuw.... eind maart, Else... en deze week weer witte vlokken gezien....?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt ons nieuwsgierig.

  Hou de moed erin... Het is geen gemakkelijke periode... Verlies je alleen niet in het werk... Been there done that!!
  Veel succes met alles;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je in deze rottijd ook nog zoiets fijns kunt doen zoals dingen maken. En dat je je bezighoudt met een winkeltje-to-be vindt ik super (en ook dat zal misschien weer voelen als die spreekwoordelijke dreun, iets nieuws beginnen zonder hem). Schouderklopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd wat je allemaal aan het maken bent voor je winkeltje. En laat je soms vloeren. Af en toe heb je dat nodig!
  je krabbelt wel weer op. Ik vind het mooi hoe treffend je kan schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tuurlijk help ik, wat dacht jij dan!! Gelukkig dat de mensen die out gaan in de bokswedstrijd ook altijd weer overeind geholpen worden en dat geldt voor jou ook hoor!!
  Groetjes,
  Esther.

  PS. We'll talk shop soon :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je zoveel dingen kunt maken en dat dat je zo helpt. Als je winkeltje af is, neem ik zeker een kijkje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en niemand neemt het jouw kwalijk als jouw jongens zonder typcursus al een super snelheid halen en de richting van steve jobs 2 en 3 opgaan he... onvoorwaardelijke liefde is het enige dat kinderen nodig hebben om dat terug te kunnen geven..... en qualtytime kan met het zelfde gemak achter de knutseltafel en ipad samen thuis zijn als persee 1 op 1 met elkaar bezig zijn.
  mijn meisjes vinden de aanwezigheid bijna fijner dan samen dingen ondernemen. vind jezelf maar een goede moeder dat je jezelf de vrijheid gunt om alles te mogen verwerken.

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers