maandag 5 augustus 2013

Verwachting.........Dat hij door de deur opening stapt, dat het morgen misschien al weer wat beter gaat, dat ik hier op een of andere rare manier sterker uit ga komen.
Verwachtingen zijn dodelijk.
Ze halen me uit het moment. Ze zitten in alles, in de toekomst, en heel dichtbij.
Ik ben een boek aan het lezen wat me heel goed helpt, al drie dagen! Nu bemerk ik een kleine verwachting in mezelf dat dat boek me morgen ook door de dag helpt. Ik probeer het niet te verwachten maar ik ben zo wanhopig opzoek naar hou vast.
Terwijl ik weet dat het ligt in mezelf in het moment.
Zakynthos, Ionian Island, Greece Been & done - stood on the beach next to the shipwreck & yes the water is that BLUE ! Visited x 2 holidays Honeymooned here, dad died whilst I stayed on second visit. Still a lovely place to visit tho !

4 opmerkingen:

 1. Je werkt hard, ik volg je iedere dag maar ben op het moment zelf best zwak en kan je dus niet altijd bemoedigen. Maar weet dat ik aan je denk.
  Dikke knuffel enne welk boek lees je?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hulp zit soms in kleine hoekjes. Als dat nu in een boek is, dan is dat zo. Verwacht je gewoon aan zonneschijn, ooit... Je bent een sterke dame! Chapeau! Liefs, Me

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees je berichtjes en krijg er een brok van in mijn keel. Ik zit nu precies zo, de verwachtingen en twijfels schieten door mn hoofd. Maar het is altijd goed om te lezen dat je er niet alleen voor staat. Misschien vind je het leuk om mee te doen aan mijn Fly away? Wie weet kan mijn uiltje jou wat extra liefde geven. Fijne dag! Liefs, Ant

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers