vrijdag 7 juni 2013

Streven............

Een tijd geleden zei een vriend tegen mij, laat de pijn er gewoon zijn.
Ben in de pijn zonder oordeel.
Ik moet zeggen, dat is niet uit te houden!!
Maar toch is het nodig het te proberen, helemaal nu het leven soms even, heel even gewoon lijkt te zijn. Het vluchten in oppervlakkigheid en buitenkant op de loer liggen. En mijn helderheid van het begin wat lijkt te vervagen.
Dus nu probeer ik dicht bij mijn hart te blijven ook al is dat gebroken en zou ik zo graag willen dat het weer heel was.

Op naar een nieuwe dag!
x
Else

10 opmerkingen:

 1. da's pijnlijk hé, die pijn gewoon laten zijn.
  Mindfullnes is dat...
  maar misschien is het toch ook goed om ook regelmatig dingen te doen die je afleiden en een beter gevoel geven zodat je effe de pijn kan lossen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je op een of andere manier toch op momenten dat die pijn zo ondraaglijk is steun vind. Ik vind altijd steun in mijn engelen orakel kaarten van Doreen Virtue, ze zijn zo puur. Wie weet is het ook wat voor jou, als dan komen ze vanzelf wel op je pad en zullen diegenen die je nodig hebt er voor je uit springen. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word elke keer zo geraakt door je verhaal. Ik hoop dat je een weg vindt en dat de zon op je gezicht vandaag de pijn iets minder hard laat zijn.
  Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsja, die vriend zou zo maar eens een punt kunnen hebben. Tis wel ondraaglijk, maar om de draak te verslaan moet je door het vuur heen.
  Sterkte meis, wat jammer dat ik niet weet waar de markt is anders zocht ik je vandaag even op (ik ben in een markt-bui)
  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wanneer ik blogs van anderen lees, zoek ik je altijd even op. Om te horen/lezen hoe het met je is. Ik ben nooit mijn partner verloren aan het hemelse.....maar het hielp mij altijd om in de aller-donkerste tijden elke avond 3 dingen op te schrijven die mooi waren....Ik zend je een groet, een welgemeende.. Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En dat woorden Streven blijft me maar bij.....verwissel één letter en het is ineens sterven...en laat er één weg dan is het Steven......dat is nou toch ook wat....ik blijf er maar aan denken. Streven is het mooiste woord van de dag!Streven is trachten zonder te moeten.
  Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor jezelf een mooi schrift kopen en daarin teksten, gedichten, citaten schrijven die je raken... En in goede interviews kom je soms ook uitspraken tegen die je weer wat vooruithelpen... Zo je schrift de komende maanden verder laten groeien... Dat deed ik, en ook nu vul ik dat schrift soms nog verder aan. 'I.M.' van Connie Palmen is trouwens ook een heel mooi boek. En 'Tonio' van A.F.Th. van der Heijden ook. Hou de moed erin, hé. Warme groeten uit Frankrijk, An

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Else,
  laat de kracht je omhelzen, je doet het goed, op jouw manier, en dat kan niet anders...
  ik dacht ook even sterven te lezen, maar zag toen Streven. Ik wens je veel kracht toe, ook om het normale weer normaal te laten zijn, zonder daar een raar gevoel over te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers