zondag 1 november 2009

Leuke dingen.


Ik ben altijd opzoek naar nieuwe ideeen en inspiratie. Etsy is daar een goede plek voor.Altijd leuk om te zien wat andere mensen maken. En op Etsy vind je zoveel verschillende soorten huisvlijt.Echt heerlijk om je soms is in onder te dompelen. Meestal wordt ik daar heel blij van, maar vaak ook heel hebberig.Het is maar goed dat ik zelf geen credit card bezit, want dat zorgt er voor dat het aantal inpuls aankopen beperkt blijft.
Op een Japanse site zag ik deze inkt om mee te stempelen ,en ik was meteen verkocht!!
Maar na wat overdenkingen besloot ik om toch eerst hier in Rotterdam wat hobby winkels langs te lopen. En wat kwam ik daar tegen? Jawel, de door mij zo begeerde inkt!!
Groetjes Else

4 opmerkingen:

 1. van al dat soort sites wordt een mens heel hebberig. je vindt er zeker heel leuke dingen. ik kocht er eens stof, helemaal uit Japan keurig verpakt een paar dagen later in de bus.
  een credit card hebben wij vooral voor het huren van een auto, maar soms dus voor iets anders.
  veel plezier met je inkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nooit van Etsy gehoord maar even rondgesnuffeld...leuk!
  Ik vond ook deze link: http://26olivestreet.com/colormatch/ hiermee kan je een foto uploaden van jezelf, de kleuren worden eruitgezocht en alle Etsy artikelen in dat kleurenschema krijg je bij elkaar te zien! Ook leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Else, je had het al verteld, maar het ziet er inderdaad heel erg leuk uit! Blijft de inkt echt goed zitten? En Etsy is inderdaad heel erg leuk:-)Dit is ook erg leuk bijvoorbeeld: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=27143754
  en dit: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=31043610
  groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Else, leuk een swap!!! mail mij even direct dan kunnen we het afspreken : info@blijalsmij.nl groetjes, erna

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers