vrijdag 18 september 2009

Het fijne werk


Dit is wat je noemt het fijnere werk.Het hartje is ongeveer 1,5 cm groot. Ik vind het heerlijk om te doen.Voor mij is een soort snoepGOED.De kleuren, de kraaltjes netjes op een rij. En het is in vergelijking van mijn grotere projecten, snel klaar. Dat is soms ook gewoon fijn.Het feit dat je snel resultaat ziet.
Groetjes Else

5 opmerkingen:

 1. Het fijnere werk en oh zo geliefd bij kleine dames!!! Erg schattig enne...je werkt echt zo netjes..maar dat had ik al eens gezegd geloof ik ;) Groetjes, Petra!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Petra!!
  Oefening baart kunst.
  Groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn fijne werkstukken geworden Else.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige priegelwerkjes maak je Else! Ik ben ook erg gecharmeerd van je paddestoelen-huisje met de regenboog-kabouters. Gebruik je als basis een doosje of maak je het huisje van dikke vilt?

  Groetjes van Anneke uit Verwonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Else, Ik vind de elastiekjes met de hartjes van vilt eraan erg mooi en ik denk dat Isa ze ook erg mooi vindt. Dus hierbij wil ik graag 1 paar bij je bestellen, rose of blauw graag.
  Ook je kabouters die je op vakantie hebt gemaakt spreken erg tot mijn verbeelding. Dat je daar op vakantie alleen de tijd voor vindt! Al met al ziet het er allemaal heel mooi en verzorgd uit. Groetjes van Meike

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers