zondag 24 februari 2013

Zoektocht......


Ik ben op zoek naar een manier om hem heel dichtbij te voelen terwijl de tijd steeds verder van hem weg beweegt. En er steeds dingen gebeuren waar hij geen deelgenoot meer van is.
Ik vind het maar lastig.

Maar ik sta nog altijd achter zijn keuze!
x
Else

14 opmerkingen:

 1. Met zo'n filmpje lukt dat misschien een beetje, maar het is ook wrang, hem zo te horen, lijkt mij. Trek een van zijn truien aan, als het zo koud is als vandaag? Heel veel sterkte meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Else, hoe kunnen we je helpen. Er is echt geen manier waarop wij 100% kunnen verstaan wat je doormaakt en dit filmpje en tekst maken het dubbel duidelijk.
  Veel sterkte!
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heftig zeg,maar wat een mooi filmpje. Liefs Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfff.... het is ook lastig... dingen waar je geen grip op hebt, maar zo graag vast wilt houden, wilt bewaren... Ik weet ook niet hoe dat moet, geen wijze woorden maar leun maar op beetje... Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heftig zo'n filmpje waar je hem zo duidelijk hoort praten en z'n ding zie doen. Weet eigenlijk niet goed wat te zeggen....
  Het is gewoon lastig om alles zonder "lief" te moeten doen en niet meer zijn armen om je heen te voelen..... Het gemis doet zeer en is niet te omschrijven. Het spijt me ik kan het niet mooier maken maar ik weet wel wat je voel. Dikke knuffel vanaf hier

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Else, ik heb nog nooit gereageerd op een van je berichten, toch denk ik heel vaak aan jou. Hoe moedig je bent, hoe je dit allemaal aanpakt, hoe je nog steeds mooie spullen maakt, hoe je het verdriet toelaat. Ik weet zeker dat de manier waarop je met dit alles omgaat, maakt dat je al gevonden hebt hoe je dicht bij je lief kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toen mijn vader stierf heeft mama alle foto's uit de fotoboeken gehaald waar ze samen op stonden, van begin tot einde. Een mooi fotoboek ligt in de slaapkamer en af en toe, als ik op bezoek ben, neus ik er nog eens in. Dat geeft mij veel troost...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel moeilijk, heel moedig. Ik denk aan je.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik lees met bewondering en verdriet je blog. Ik voel zo met je mee...ik wil heel veel zeggen maar heb het idee dat alle woorden of teveel of totaal verkeerd zijn....sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie stem toch. Veel liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ............................................
  Stil word ik ervan, liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Else je laatste berichtjes heb ik gemist. Wat fijn dat het je toch gelukt is (wellicht met hulp van) om het filmpje te delen. Wow wat mooi om te zien zijn passie. Zoals wij hier een band met elkaar hebben als blogsters onder elkaar hadden zij ook beslist een bijzondere band een passie die ze met elkaar deelden. Eigenlijk is het heel mooi dat hij gestorven is met het doen van een van die dingen die zijn passie was. May he rest in de eeuwige poedervelden en in jouw hart!
  Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat mooi, dit was gewoon heel duidelijk zijn passie. Moedig dat je dit kan bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers