maandag 4 juni 2012

3 juni...........

Gisteren was een rare dag, een dag waarop een heleboel dingen zouden gebeuren,  maar er gebeurde niets!  Eigenlijk had ik me op gegeven voor de Swan market hier in Rotterdam, maar dat hebben we wat uitgesteld, zodat ik het samen met een vriendin kan doen.

Toen had ik bedacht dat ik bij Ineke Gray een workshop poppen pruikjes haken ging volgen, maar zij had niet genoeg aanmeldingen voor 3 juni.

Daarna  bedacht  ik naar de Sunday market in Amsterdam te gaan om haar te zien maar kon niemand vinden om mee te gaan.  En had niet de moed in mijn eendje te gaan!!

Dus maakte ik een stapeltje van deze.


Naaide een paar vogeltjes vast.


rommelde met mijn nieuwe paspelvoet.


En naaide wat labeltjes in de voering van nog te maken beursjes.Maar toch liep ik nog niet jubelend door het huis.

Tot dat ik dit berichtje zag!

Dat was net wat ik nodig had een doel!!!!
Gelijk een nieuw board gemaakt en daar ga ik nu elke dinsdag iets van laten zien.

Dus hopelijk tot morgen!
x
Else

11 opmerkingen:

 1. Je hebt toch maar mooi prachtige dingen gemaakt gisteren!
  Wat ga je met de vogeltjes maken?? Zo leuk!
  Fijne dag,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 pin per week spreekt mij ook aan! Ik was al begonnen met een haarspeldje van wolvilt. Zal er snel mee verder gaan.

  De geborduurde vogeltjes staan zo leuk bij de stofjes, ben benieuwd wat je ervan gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je had toch een productieve dag, zo 1 tasje zou me een week kosten;-)

  Met wat ga je beginnen? Ik vind de schriftenlijntjestas wel heel knap en het plooidoosje met de postzegels is een goed ideetje voor in m'n klasje (volgend jaar dan)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo je hebt er wel een productieve dag van gemaakt. Was het ook wel weer voor he. En je hebt je dag dan ook goed afgesloten met weer goede ideeen voor de komende tijd.

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, zo te horen had je een blah-dag. Ik heb een paar van die weken gehad zelfs. Zo vervelend. Maar toch heb je weer allemaal leuke nieuwe dingen in de planning, spannend.
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt toch maar mooie spulletjes gemaakt, ik heb soms ook van die dagen, ben benieuwd naar je nieuwe dingen. Fijne dag groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Else, soms lopen dingen inderdaad anders dan gepland. Dan kun je gaan zitten mokken òf toch creatief bezig gaan. Leuk dat je ook met Elisanna mee gaat doen, ik vond het ook een super idee!
  Fijne week.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij bent dan wel niet tevreden; maar ik vind het resultaat wel mooi! Ik herken het wel dat je eigenlijk wat zoekende bent, maar wat maakt wat voor handen is én dan nog niet het gevoel hebt dat je bevredigd bent.
  Ben benieuwd naar je nieuwe doel; ik zal de link eens opzoeken! Succes en veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi, herkenbaar. Ik heb mijn plannen omgegooid door het weer en heb er een bakdag van gemaakt. Het idee van elke week één pin vind ik erg leuk! Ik denk dat ik daar ook aan mee ga doen... denk ik, want ik heb zoveel leuke ideeën op mijn to do list...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah jij ook al! Een superidee maar voorlopig heb ik het nog druk zat. Wat goed dat je niet bij de pakken neer ging zitten maar er zo ook wat moois van maakte! Wist niet dat jij een eendje had trouwens, haha...

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers