maandag 7 december 2009

Vorige week....

Vorige week heb ik het nogal druk gehad. Zoals zovelen van jullie. Want er moest nog wat afgemaakt worden, voor 5 december.
Als eerste deze kerstgroep die ik zelf ontworpen heb. Met als inspiratie het kerstspel zoals het in vrije scholen wordt gespeeld. De figuren hebben een houten hoofd. En dat vind ik mooi, omdat de uitdrukking van het gezicht dan vrij neutraal blijft.
De herders zijn mijn lievelings! Met hun bontcape en hun proviand tasjes.

Aan de koningen kan nog wat verbeterd worden, maar misschien doe ik dat volgend jaar.

Groetjes Else

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kerstgroep heb je gemaakt,het bont past goed bij de herders!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een mooie kerstgroep heb je gemaakt. de herders mogen best een beetje uit de band springen, dat doen ze in het kerstspel ook, hihi.
  volgende week maar weer kijken naar het spel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi else,
  Ik ben benieuwd hoe de koningen zich nog verder gaan ontwikkelen. Ik heb nog wat restjes zijde. Interesse? Dan kan je daar een beetje mee experimenteren (en geeft het niets als het bij een een experiment blijft).
  Wie weet springen de koningen dan op hun eigen manier wel uit de band.
  groetjes,
  Brechtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige groep!! idd...die herders stelen de show! ik heb bij mijn koningen de mantels langer gemaakt zodat ze een beetje omkrullen bij hun voeten en nog een extra randje aan de kraag wat 'omklapt'. daarna met dik gouddraad gefestoneerd...heel simpel maar heel koninklijk! had ik ook weer ergens gezien!

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers